watermark logo

2023 EN İyi Yabancı Pop ŞARKILARI / En Çok Dinlenen Şarkılar / #5

32 المشاهدات
Şazıman Türkoğlu

2023 EN İyi Yabancı Pop ŞARKILARI / En Çok Dinlenen Şarkılar / #5
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
2023 yılının en çok dinlenen yabancı ve en iyi pop şarkılarını bu listede bulabilirsin. 2023 yılının en çok izlenen ve en çok dinlenen Deep House mix, yada bilinen adıyla derin ev karışımı müziklerinin en güzel görüntülerini izlemeye hoş geldiniz. En çok dinlenen yabancı şarkıların bulunduğu, Dünyanın en iyi yabancı şarkılarının bir araya geldiği bu mükemmel karışımı hem izlerken hem de dinlerken umarım keyif alırsınız. En popüler İngilizce müzikler ve gününüzü iyi geçirmeniz için en iyi dinlendirici yabancı şarkılar artık kanalımda.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Merhaba ben Kadir Okan. Müzik dinlerken aynı zamanda da izleyeceğiniz görüntülerle ruhen ve bedenen dinleneceğiniz en iyi yabancı şarkıların tek adresi Kadir Okan ile müzik kanalıma hoş geldiniz. 2023 yılının en popüler ve en hit şarkılarının remixleri ile karşınızdayım. Hem en kaliteli deep house müzikleri dinleyeceksiniz hem de gezip gördüğüm yerleri arka planda izleyeceksiniz.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Hem Gezilerimi izlemek hem de Müzikleri dinlemek için buradan👉
👉 http://www.youtube.com/c/KADİROKAN​ ABONE olabilirsiniz.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
İzlediğiniz için teşekkürler!!!
♦ Tüm hakları ilgili sahiplerine aittir. Bu karışımda kullanılan herhangi bir parça/arka plan sahibi mutsuzsa, lütfen beni şikayet etmeyin, benimle posta yoluyla iletişime geçmek için zaman ayırın.
✉ ♦ kadir.okn@gmail.com ♦ ✉
Talep etmeniz halinde derhal videoyu kaldıracağım.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
#deephouse, #yabancışarkılar, #kadirokan
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
👉 Hello everyone, my name is Kadir Okan. I am a music lover so I have collected all the songs that I love. So I want to share this with all of you. Thanks.
If any producer, label, artist or photographer has an issue with any of the music or video uploads please contact us and we will remove your work immediately. Thank you!
👉 We strive to find the best and most enjoyable music for you guys! We hope to make your days more beautiful with the music we share ! Peace love and music.
I'm also a music producer, I'm working on this project !
👉 If you have any problem with copyright issues, or question please do not report me, take your time to contact us via mail, and we will response within 48h:

أظهر المزيد

0 تعليقات ترتيب حسب

لم يتم العثور على تعليقات

تعليقات الفيسبوك

التالي