Yeni Sezon Alyansları Merak Edenler İçeriye!

Çiftlerin birbirlerine olan sadakatlerinin ve bağlılıklarının simgesi olarak kabul edilen alyanslar, seçimi ciddi anlamda dikkat isteyen şeylerden bir tanesidir. Çünkü çiftler birliktelikleri boyunca ..

Renkli Taşları Bulunan Alyans Modelleri

 

Neşeli ve eğlenceli bir ruha sahip olan kadınlar, seçecekleri bu alyans modelleri ile kendilerini en iyi şekilde yansıtmayı başaracaklardır. Bu alyans modellerinde gökkuşağı taşlı olanlar son dönemlerin gözdesi haline gelmiş oldu. Üst kısmında ufak ve renkli taşların olduğu bu alyans modelleri aynı zamanda kullanımı esnasında kadına herhangi bir zorluk da çıkartmıyor. Erkekler içinse bu modellerin taşsız olanları kullanılıyor. Alyansların ince ya da kalın olması ise tamamen çiftlerin isteklerine bağlı.

İnce Gövdeye Sahip Alyans Modelleri

 

2021 yılında ön plana çıkmaya başarmış olan bu alyans modelleri, 2022 yılında da yine çiftlerin favorileri arasındaki yerini alacağa benziyor. Son derece zarif görünümlü olmalarının yanı sıra bu alyanslar farklı tasarımları ile de göz doldurmayı başarıyor. Özellikle de burgu şeklinde olan alyans modelleri ve orta kısmı özel desenli alyanslar çiftler tarafından sıklıkla tercih ediliyor.

Mat Siyah Altın Alyans Modelleri

 

Sade ve modern tasarımlı alyans modellerini incelemek isteyen çiftler, daha öncesinde yurtdışında oldukça popüler olmaya başlamış mat modelleri seçebileceklerdir. Tasarlandığı ilk günden bu yana trendler arasında kendine yer bulmayı başarmış olan bu modeller genellikle bombeli bir yapıya sahiptir. Bundan dolayı da hem sade hem de spor bir görünümü ortaya çıkartmayı başarırlar. Böylece erkekler de mat altın siyahtan hazırlanmakta olan bu modelleri tercih edebileceklerdir. Kadınlar bu alyans modelini tek olarak kullanabilecekleri gibi eğer isterlerse tek taşları ile beraber de sorunsuzca kullanabileceklerdir.

 

Siyah Detayları Olan Alyans Modelleri

 

Bütünü siyah renkten oluşan alyans modelleri kimileri için çok iddialı olabilmektedir. Bundan dolayı da kimi çiftler ne kadar istemiş olsalar da tamamen siyah alyans modellerini tercih edemeyebiliyorlar. Böylesi durumlarda ise tercih edebilecekleri model siyah detaylara sahip alyans modelleri oluyor. Bu modeller incelendiği zaman da görülebileceği üzere iki tane rengin birleşiminden oluşmaktadır. Erkekler gümüş rengin arasında yer alan siyah detaylı olan modelleri seçebilirken kadınların çoğu zaman tercihleri ise rose arasındaki siyah detaylardan yana oluyor. Renkler ne olursa olsun ortak olan şey ise ortaya son derece şık bir görüntünün çıkması.

 

Gövdesi Detaylı Olan Alyans Modelleri

 

İnce gövdeli alyansların ön plana çıkmaya başlaması ile beraber pek çok çift yalnızca klasik tarzdaki modeller arasından seçimlerini yapabilecekleri düşüncesine sahip oluyorlar. Gerçekte ise yeni dönemde hem ince bir gövdeye sahip hem de oldukça güzel bir görünüme sahip alyans modelleri tasarlanıyor. Gövde kısmında başta düğüm olmak üzere farklı detayları üzerinde barındıran alyans modelleri, parmaklarda oldukça zarif bir görünümün ortaya çıkmasını sağlıyor.

 

Eğilimli Olan Beyaz Altın Alyans Modelleri

 

2022 ile beraber çiftlerin alyans arayışı esnasında karşılarına en fazla çıkacak olan modeller, eğilimli yapıdaki alyanslar olacak. Hem kadınlar hem de erkekler tarafından kullanılabilecek olan bu modellerde kadınlar için taş detayları sunulurken erkekler için de desenler sunuluyor. Böylece sade olmasının yanı sıra farklı bir alyans seti arayışına girecek olan çiftler aradıklarını oldukça etkili şekilde bulmayı başaracaklardır. Taş ve desen tercihleri tamamen çiftlerin isteklerine göre belirlenebilmektedir. Bu sayede klasik olan desenleri tercih etmek istemeyen erkekler için tamamen onlara özel modeller arasından sorunsuzca seçimlerin yapılması da mümkün hale gelmiş olacaktır.

Zincir Formuna Sahip Alyans Modelleri

Yeni sezonda pek çok çiftin karşısına çıkacak olan diğer bir model de zincir formlu alyans modelleri. Kapalı zincir formuna sahip olan bu alyanslar, çiftlerin tarzlarına bağlı olarak sarı, beyaz ya da rose renklerden seçilebilecektir. Üstelik zincir formuna ait detaylar da yine alyansın modeline göre değişim göstermektedir. Böylece çiftler tam olarak hayallerindeki alyansa hiç olmadığı kadar kolay bir şekilde erişmiş olacaktır. Erkekler için daha kalın zincir formundaki alyanslar seçilebilirken kadınlar için tercih nispeten daha ince formdakilerden olacaktır.

 

İki Renge Sahip Alyans Modelleri

Desenli, düz ya da dokulu olması fark etmez, ortaya çıkartılan bu alyans modelleri daha önceki sezonlarda olduğu gibi yeni sezonlarda da çiftlerin gözde modelleri içerisinde yer alacak. Bu modellerin dış kısımları ince ve farklı renkteki şerit ile çevrilidir. Böylece orta kısımda yer alan dokunun ya da desenin tam olarak ortaya çıkması da mümkün hale gelecektir. Şimdilerde çiftlerin tarzlarının en iyi şekilde yansıtılması adına farklı desenleri üzerinde barındıran iki renkli alyanslar bulunmaktadır.

Çift Gövdeye Sahip Alyans Modelleri

 

Bilindik modeller yerine daha farklı alyans tasarımları arasından seçimlerini yapmak isteyen çiftler, 2022 ile beraber aradıkları sonuçları elde etmeyi başaracaklar. Bu durum özellikle de ince tasarımlara sahip olan alyansları çok klasik bulan çiftlere istediklerini verecektir. İki ya da üç altın renginin isteğe göre beraber kullanılabildiği bu alyans modellerinde erkeklerin alyansları sade iken kadınlarındaki için arzu edilmesi durumunda taş detayı yer alabilmektedir. Bu taş alyansın dış kısmında küçük bir yuvanın içerisinde bulunacaktır. Böylece yalnızca taşın düşme ihtimali ortadan kaldırılmış olmayacaktır. Aynı zamanda kadınların günlük olarak rahat bir şekilde alyanslarını kullanmalarına da imkan tanınmaktadır.

Alyans Seçimi Nasıl Yapılmalıdır?

 

  •  En iyi alyansı seçmek adına çiftlerin yaptıkları araştırmalardaki temel hata, çok hızlı bir şekilde karar verilmek istenmesidir. Halbuki artık pek çok farklı alyans modeli çiftlerin kullanımına sunuluyor. Dolayısıyla çiftler içlerine tam olarak sineceklerini düşündükleri alyansların arasından seçimlerini yapması önemlidir. Bunun içinse alyans seçimi asla son dakikaya bırakılmalıdır. Mümkün olduğu kadar fazla kuyumcu ile iletişime geçilerek en yeni modeller incelenmelidir.
  • Çiftlerin alyans seçimleri esnasında giyim zevklerini ve günlük olarak sahip oldukları tarzları da yine önemli bir detaydır. Örneğin normalde sadeliği tercih eden çiftlerin gösterişli alyans modelleri seçmesi, alyansların kullanışlılığı bakımından istenilenleri tam olarak vermeyecektir. Dolayısıyla her gün parmakta olacak alyansların mutlaka tarza uygun şekilde seçilmesi gerekmektedir.
  • Yüzük satın alınırken parmağın ölçüsü de yine üzerinde durulması gereken önemli bir detaydır. Doğru şekilde ölçüsü alınmadan seçilecek olan yüzük parmağı sıkacak ya da aşırı bol olduğu için parmaktan düşebilecektir. Bunun olmaması adına yüzük alışverişi esnasında parmakların şişme ihtimali göz önünde bulundurulmalıdır. Günlük yaşamda rahatça kullanılan bir yüzüklerin çiftlerin yanında olması, doğru ölçülerin bulunmasını sağlayacaktır.
  • Şimdilerde alyans modelleri hakkında yapılacak araştırmalar ile de görülebileceği üzere çiftlerin karşılarına pek çok farklı marka çıkabilecektir. Bu aşamada ilerleyen dönemlerde herhangi bir sorunun ortaya çıkmaması adına markalı ve sertifikalı alyanslar arasından seçimler yapılmalıdır. Böylesine ilerleyen dönemlerde herhangi bir sorun ortaya çıkmadan alyansın kullanılmaya devam edilmesi de mümkün hale gelmiş olacaktır.
0 Bemerkungen

Keine Kommentare gefunden