AŞK İÇİN ARINMAYI İSTEYEBİLMEK

Peki yargılarınızdan nasıl arınacaksınız? İnsanlar evrim evrimdir. Bir insan kırk yaşında olup bir yaşındaki bir çocuğun evriminde olabilir. İstediği her şeyi kırk yaşında da olsa kişilerin ağlamasına..

...ağlamasına sızlanmasına bakmadan alabilir.

Hoyratça kullanabilir, kınayabilir, eleştirebilir, öfkelenebilir. Her grupta insan vardır. Sizin ilkönce hangi grupta olduğunuzu bilmek gerekir. Çünkü siz hangi gruptaysanız o gruptan insanları kendinize çekeceksiniz.

Seçmiş olduğunuz kişi için, sizin şimdiye kadar ki birlikte olduğunuz insanlara bakın. Sizin konumunuzu, sizin evriminizi ortaya çıkarıyorlar. Sizin korkularınızı ortaya çıkarıyorlar. O insanlarla mutlak anlaşamıyorsunuz. Neden anlaşamıyorsunuz? Çünkü korktunuz, başkalarını eleştirdiniz. Başkalarınla dalga geçtiniz, alay ve o tür durumları siz yaşamaya başlıyorsunuz.

ask icin arinmak

İşte şimdi korkulardan arındıktan sonra, hangi insanları ve hangi ilişkileri yargıladığınıza dair kendi kendinize dürüst davranın. İşe dürüst davranmakla başlayın Çünkü kendinize dürüst davranırsanız, bu size dürüst bir hayat sağlayacaktır. Yargıladığınız insanları tek tek yargılamaktan vazgeçip af dileyin. O insanları yargıladığınız için Tanrıdan af dileyin. O insanları olduğu gibi kabul edebilmenin ilk yoludur. Çünkü insanları olduğu gibi kabul edebildiğinizde, zaten aşk kabul edebildiğiniz ölçüde size gelecek.

Ne kadar büyük bir aşk istiyorsanız, o kadar büyük bir arınma yani. Bu çok önemli bir söz. “Ne kadar büyük bir aşk istiyorsanız, ne kadar coşkulu bir aşk istiyorsanız, o kadar çoşkulu ve büyük bir arınma” İnsanların birçoğu bunu yapmakta zorlandıkları ve egoları onlara engel oldukları için, kendilerini arındırmak gibi bir çalışmada bulunmuyorlar. Ama eğer bu yazıyı okuyorsanız buna bilinçaltınız karar vermiş. Siz gerçek aşkı istiyorsunuz ve arınmaya başlamaya hazırsınız.

0 Comments

No comments found