Klişe Düğün Davetiyelerinden Kurtulma Zamanı!

İşte, karşınıza çıkacak en yeni düğün davetiyeleri modelleri!

Yeni bir hayata adım atarken sevdikleri ile beraber kutlama yapmak isteyen çiftler, bunun için düğün hazırlıklarına başlıyor. Bu hazırlıklar sırasında düğün davetiyesini seçmek ise ilk aşamada birçok çift için çok kolaymış gibi gelebiliyor. Çünkü onlara göre karşılarına çıkan ilk firma ile iletişime geçecek hemen seçimlerini yapabileceklerini düşünüyorlar. Siz de bu düşünceye sahipseniz ne yazık ki yanılıyorsunuz. Bu konuda karşınıza çıkacak olan modeller emin olun aklınızı düşündüğünüzden çok daha fazla karıştırabilecek. Sizin bu aşamada yapmanız gereken şey ise yeni sezon düğün davetiyelerini incelemek olacak.

 

İpli ve Yarım Zarflı Düğün Davetiyesi Modelleri

Sadelik ile ilgi çekiciliği bir arada yansıtmayı başaran bu davetiyelerde yarım zarfın içerisine düğünle alakalı detaylar yer almaktadır. Zarf ile davetiyedeki süslemelerin aynı renkte olması, ortaya etkileyici bir görüntünün çıkması sağlanacaktır. Gelecek olan misafirlerin isimlerinin yazılması adına yine davetiyedeki süslemeler kullanılacaktır. Zarf ve davetiye ise özel hasır ip ile bağlanarak gelecek misafirlere gönderilir.

 

Preslenmiş Çiçekli Davetiye Modelleri

 

Preslenerek kullanılan çiçekler aynı 2021 yılında değil 2022 yılında da karşınıza çıkacak olan ürünlerden bir tanesi. Davetiyenizin hem minimal hem de şık bir görünüme sahip olmasını istiyorsanız, bu modeller tam size göre. Bu tarzdaki davetiyeleri incelediğiniz zaman da görebileceğiniz üzere şeffaf bir tasarıma sahip olup davetiyenin belirli noktalarında preslenmiş çiçekler eklidir. Çiçeklerin nerede kullanılacağı, hangisinin tercih edileceği bu aşamada tamamen size kalacaktır.

 

Ahşap Kutulu Davetiye Modelleri

Daha ağır ve etkileyici tarzdaki davetiye modelleri arasından seçiminizi yapmak istediğiniz zaman ise devreye ahşap kutulu olan modeller geliyor. Bu modelde davet kartı ferman şeklinde hazırlanmakta ve rulo haline getirilmektedir. Daha sonrasında ise özel olarak kesimi yapılmış olan ahşap kutunun içerisine koyularak misafirlere gönderilmektedir.

 

Gelin Damat Davetiye Modelleri

 

Eğlenceli bir görüntüye sahip olan bu davetiyelerde smokin damatlık modeli zarf olarak kullanılırken gelinlik modeli ise davetiye olarak kullanılmaktadır. Davetiyenin iki parçası minik kurdele ile birleştirilmektedir.

Fotoğraflı Klape Davetiye Modelleri

 

Özellikle de son dönemlerde pek çok çift, davetiye tercihlerini klapeli modellerden yana yapıyorlar. Beyaz bir zarfın içerisinde yer alan klapenin ön kısmında gelin ve damadın yanı sıra düğün ile alakalı bilgiler yer alırken arka kısmına ise istemi olduğunuz güzel bir sözü gelecek misafirleriniz için yazdırabilirsiniz.

Tohumlu Kalem Davetiye Modelleri

 

Evlenirken aynı zamanda doğaya da fayda sağlamak isteyen çiftlerin tercih ettikleri bu model, daha uzun zamanlar boyunca da tercih edileceğe benziyor. Bu modeldeki davetiyeler iki parçadan meydana gelmektedir. Davetiye kartı isteğinize bağlı olarak tasarlanmaktadır. Pek çok çift bu aşamada baharı yansıtacak tasarımları tercih etmektedir. Bununla beraber davetiyeye tohum kalem de eklenmektedir. Tohum kalem hali hazırda kurşun kalemdir. Yalnızca dip kısmına istediğiniz çiçeklere ait olan tohumlar koyulmaktadır. Böylece kalem kısalınca toprağa saplanır. Çiçekler açınca da sevdikleriniz sizleri hatırlar.

 

 

3D Pop Up Davetiye Modelleri

 

Farkınızı her daim ortaya koymak isteyen bir çiftseniz, bu davetiyeler size aradıklarınızı en iyi şekilde vermeyi başaracak. Başta gelin-damat olmak üzere farklı figürlerin 3D olarak işlendiği davetiye modellerinde alt kısımda yer alacak şekilde figürler özel kesim ile şekillendirilir.

 

 

İncili Püsküllü Davetiye Modelleri

 

Şık ve zarif bir görüntünün ortaya çıkmasını istediğiniz zaman incili püskül detaylı modeller arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Bu modellerde her ne kadar ilk aşamada sadelik ön plandaymış gibi görülse de davetiyenin detaylarını incelediğiniz zaman muhteşem görüntüsünü fark etmeniz mümkün olacaktır. Ön kısmında etkileyici minimal desenleri olan bu davetiyelerde aynı zamanda orta kısımda üzerinde ufak inci olan püskül de bulunmaktadır. Bu püskül genel olarak davetiyede kullanılan ana renkte tercih edilebilir.

 

İllüstrasyonu Davetiye Modelleri

 

İllüstrasyonlar artık günlük yaşamımızın pek çok farklı yerinde kullanılmaya başladı. Tabi ki düğün davetiyeleri de bundan nasibini aldı. Bu davetiyelerde tasarım tamamen sizlerin isteklerine göre yapılıyor. Çift olarak portrenizin üzerinde yer almasını isteyebileceğiniz gibi sizin için önemli olan iki karakteri de yine davetiyenize ekletebilirsiniz.

Yelkenli Davetiye Modelleri

 

Deniz tutkunu bir çiftseniz ve davetiyenizi buna göre hazırlatmak istiyorsanız bu davetiye modellerini seçebilirsiniz. Alt kısmı tahtadan bot şeklinde hazırlanılan davetiyenin yelken kısmı ise kağıttan hazırlanmaktadır. Bu kağıtta da düğün ile alakalı detaylar yer alacaktır. Davetiyede ise tercihen mavi kurdele kullanılacaktır.

 

 

Deniz Yıldızı Davetiye Modelleri

 

Romantik düğün davetiye modelleri içerisinde yer alan deniz yıldızı detaylı davetiyelerde ana renk mavi ve beyazdır. İç kısmında davetiyenin detayları yer alırken dışında ise özel kurdele ile deniz yıldızı detayı yer almaktadır.

 

Mühürlü Davetiye Modelleri

 

Elegan bir düğün yapacaksanız davetiyenizin de buna göre uygun olması gerekmektedir. Bunun için de ön kısmında mühürlü olan modeller imdadınıza yetişecektir. İç kısımda beyaz bir davetiyenin yer aldığı modelde dış kısımda farklı renkte seçilecek olan bir zarf yer alacaktır. Zarfın kapatıldığı kısım ise mühürle yapıştırılacaktır. Mühür sade olarak kullanılabileceği gibi kurutulmuş çiçek detayı da davetiyenin ön kısmında yer alabilecektir.

 

Dantel Detaylı Davetiye Modelleri

 

Son dönemlerde çiftlerin çok fazla tercih ettikleri modellerden bir diğeri de dantel detaylı olan davetiyeler. Bu danteller ise davetiyenin farklı yerlerinde isteğinize bağlı olarak kullanılabilmektedir. Kimi modellerde davetiyede zarf için dantel kesim kullanılmakta ve sonrasında davetiyenin içerisine girmesi sağlanmaktadır. Kimilerinde ise tül detayı davetiyenin etrafını saracak şekilde kullanılmaktadır.

 

Yaldızlı Davetiye Modelleri

 

İhtişamını en iyi şekilde göstermeyi başaracak olan bu modelde yaldızlı pencere kanatları içerisinde davetiye baskısı yer almaktadır. Genel olarak yaldız detayları ile uyumlu olduğu için iç kısımda siyah renk tercih edilmektedir.  Dış kısımda yer alan desenler aynı zamanda iç kısmın köşelerinde de kendine yer bularak görselliğin bütünleşmesi sağlanmaktadır.

Kadife Davetiye Modelleri

Davetiyenizin daha ağır bir görünümde olmasını istediğinizde, yumuşak görüntüsünün yanı sıra eleganlığı ile ön plana çıkan kadife detaylı davetiyeler arasından seçimlerinizi yapabilirsiniz. Kadife düğün davetiyelerinde renk ve desen seçimi tamamen sizin isteklerinize kalacaktır. Klasik tarzdaki modelleri seçebileceğiniz gibi daha ağır bir tasarıma sahip olan modeller arasından seçimlerinizi yapabilirsiniz. Şimdilerde bordo, lacivert ve mor renklerdeki kadifelerden hazırlanılan davetiyeler çok daha fazla ön plana çıkmaya başladı.

 

Rengarenk Davetiye Modelleri

 

Özellikle de ilkbahar ve yaz dönemlerinde düğününüzü yapacaksanız ve bunun için en iti davetiyeler arasından seçim yapmak istiyorsanız, farklı renkleri içerisinde yansıtan modelleri incelemelisiniz. Bahar denildiği zaman akla gelen renkli çiçekler, bu davetiyeler için ilham kaynağı olmuş durumda. Tamamen çiçekler ile bezeli olan davetiye modellerinin yanı sıra birbirinden farklı renklerden hazırlanılan modeller de yine sizlere sunuluyor. Bu aşamada önemli olan şey ise düğününüzde kullanacağınız renkler ile uyumlu bir davetiye seçmek olacaktır. Düğününüzün ön plana çıkan renklerinin davetiyeye eklenmesi yalnızca görsel anlamda istenilen görüntüyü ortaya çıkartmayacaktır. Aynı zamanda gelecek olan misafirlerinize düğünde ne kadar eğleneceklerinin de ipuçlarını vermeyi başaracaktır.

0 Comments

No comments found