Açık Havadaki Düğünlerde Çalınabilecek En Güzel Açık Hava Düğün Müzikleri

İster deniz kenarında, ister bahar mevsiminde bir kır düğününde çalınmaya uygun, tatlı tatlı esen rüzgârı teninizde hissettirecek ve size pırıl pırıl gökyüzünü hatırlatacak birbirinden güzel şarkılar ..

Açık Havadaki Düğünlerde Çalınabilecek En Güzel Açık Hava Düğün Müzikleri

Açık hava düğünlerine olan ilginin artması düğün şarkılarına da apayrı bir konsept getirdi: Açık hava düğün müzikleri! İçerisinde bulunduğumuz günlerde açık hava düğünü yapmak mevsim ayırt etmiyor. İster yaz ister kış mevsiminde sıklıkla tercih edilen açık hava düğünleri düğünde çalınacak müzikleri de değiştiriyor. Haliyle yeni bir çalma listesi hazırlamak gerekiyor. Bu şarkıların özelliği daha coşkulu, daha romantik, daha eğlenceli ve daha çılgın olmaları…

İşte sizin için özenle derlediğimiz açık hava düğün müzikleri!

1-Juanito - Kumsaldaki İzler

Özellikle açık hava düğününü deniz kenarında planlayan çiftlerin ilk dansını yapabileceği bir düğün şarkısı. Pek bilinen ve sıkça karşılaşılan bir şarkı olmaması sebebiyle farklı bir açık hava düğünü müzik seçimi olacaktır.

2-Güliz Ayla - Gelsin Öpsün Kalbimi

Sizin için oluşturduğumuz açık hava düğün müzikleri çalma listemize romantik ve eğlenceli bir şarkıyla devam ediyoruz. Tam da açık hava eğlencesine yakışacak kıpır kıpır, içleri ısıtan bu şarkıyla çok eğlenebilirsiniz.

3- Nicolas Jorelle – Valse

Sakin ve huzur veren ezgilere sahip bu şarkı da henüz giriş müziğine karar verememiş çiftlere ilaç gibi gelebilir. Bu şarkıyı açık havadaki düğünüzde giriş müziği olarak rahatlıkla kullanabilirsiniz.

4- Wedding March

Giriş müziği demişken bu klasik ve eşsiz parçayı söylemesek olmazdı. Giriş müziği olarak sözsüz bir parça düşünüyorsanız her mevsim ve her konsepte uygun bu zamansız parçayı açık hava düğününüz için seçebilirsiniz.

5- Çağla - Saz Mı Caz Mı?

Hem siz mutlu çiftimizi hem de düğüne katılan değerli davetlilerinizi kıpır kıpır dans ettirecek bu hareketli ve güzel parçayı açık havadaki düğünüz için hazırladığınız çalma listenize ekleyebilirsiniz.

 

7- Mustafa Sandal - Bu Kız Beni Görmeli

Başlarken de söylediğimiz gibi artık açık hava düğünlerinin mevsimi yok. Ancak manidar olmasını isterseniz kışın gerçekleşecek açık havadaki düğününüzde bu şarkıyı atlamayın ki fırsat gelmişken eğlenceden geri kalmayın deriz.

8- Goran Bregovic - Wedding Cocek

Bu şarkımız da hareketli bir sözsüz müzik arayan çiftlerimize gelsin. Balkanlardan gelen ezgileriyle bu şarkı eşliğinde temiz havada bol bol dans edebilir, kurtlarınızı dökebilirsiniz.

9- Mansur Ark - Maalesef (İnadı Bırak)

Bu şarkımız da tam olarak açık havada evlenmek isteyen özgür ruhlara göre. Dans figürlerinizi özgürce sergileyebileceğiniz bu açık hava düğün müziği ile rüzgarı saçlarınızın arasına alıp doya doya eğlenebilirsiniz.

10- Kenan Doğulu- Yazmışsa Bozmak Olmaz

Kenan Doğulu’nun ‘’Yaparım Bilirsin’’ isimli albümündeki bu şarkı, evliliği kafasına koymuş aşık çiftlerin açık havadaki muhteşem düğününde eğlenmeleri için bestelenmiş. Siz de bu şarkıyı açık hava düğün müzik listenize eklemeyi unutmayın deriz.

11- Belkıs Özener - Benim Gözüm Sende

Romantik ezgileriyle kalpleri titreten bu şarkıyı isterseniz kendiniz de söyleyebilirsiniz. Bir değişiklik olsun derseniz çiçeklerle süslediğiniz sahneye kendiniz çıkabilir bu romantik şarkıyı sevdiceğinize armağan edebilirsiniz.

12- Mehmet Erdem - Gibi Gibi

O imalı bakışmalar, heyecanla çarpan kalpler… Belki de aşk hikayenizi tarif edebilecek bu eğlenceli şarkıyı açık hava düğün müziklerinizden birisi olarak seçmek isteyebilirsiniz.

13- Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut

Daha romantik, daha duygusal demiştik ya açık havadaki düğünler için. İşte bu da tam olarak o romantiklikte ve duygusallıkta bir şarkı. Tam da sizin açık havadaki düğününüze göre…

14- Silva Gunbardhi ft. Mandi ft. Dafi - Te ka lali shpirt

Düğününde eğlenceli yabancı şarkılar çalmak isteyen çiftlere şiddetle tavsiye edeceğimiz bu eskimeyen şarkı ile misafirlerinizle birlikte eğlenebilirsiniz.

15- Ozan Doğulu Feat. Ajda Pekkan & Kenan Doğulu – Harika

Yedi harika var senden yok başka… Diye devam eden sözleriyle bu kadar olasılık arasında birbirini bulabilmeyi başarmış harika çiftlerin kaçırmaması gereken bir şarkı olduğunu düşünüyoruz.

16- Duman - Senden Daha Güzel

Yine çılgınca dans etmek isteyen çiftlere göre bir şarkı. Tertemiz açık hava da varsa bu şarkı kaçmaz bizden söylemesi.

17- Zekai Tunca - Gülü Susuz Seni Aşksız Bırakmam

Birbirini bir ömür sevmeye söz vermiş çiftlere düğünleri kadar romantik bu şarkıyı açık havadaki düğününüz için seçtiğiniz dans müzikleri arasına ekleyebilirsiniz.

18- Aydilge- Sen misin İlacım?

Kiralık aşk dizisiyle hepimizin ezberlediği bu romantik şarkı tam da zıplaya zıplaya eğlenmek için değil mi?

19- Zeki Müren- Kalbimin Sahibisin

Bu şarkımız da nostalji sevenlere, hatta bunu düğünlerine konsept olarak seçenlere gelsin. Bu şarkıyla herkese aşkınızı yıldızların altında ilan edebilirsiniz.

20- Kargo - Yıldızların Altında

Gökyüzünden ve yıldızlardan bahsetmişken bu şarkıyı unutmak olur mu? Hiçbir mevsimin ve hiçbir kuşağın eskitemeyeceği bu romantik şarkıyı açık hava düğünü müziği olarak mutlaka düğününüzün bir kısmında kullanmalısınız.

21- Hande Yener Ft. Serdar Ortaç - İki Deli

Yaz mevsiminin geldiğini Serdar Ortaç’ın şarkılarının çalınmaya başlamasıyla anlayanlardansanız bir de üstüne âşıksanız bu şarkıyı çalmadan geçmeyin deriz.

22- Leonard Cohen - Dance Me To The End Of Love

O, yaz akşamlarının romantik çocuğu olarak anılmaya devam ederken siz de bu şarkıyla mutluluğunuzu taçlandırmaya devam edebilirsiniz.

23- Zeynep Bastık - Uslanmıyor Bu

İşte kıpır kıpır dans edip eğlenebileceğiniz bir diğer açık hava düğün müziği önerimiz ile devam ediyoruz.

24- Özdemir Erdoğan – Pervane

Sizin için önerdiğimiz açık hava düğün müzikleri listemizi bu eşsiz ve romantik şarkıyla kapatmak istiyoruz. İnsanın içinde kelebekler uçuşturan, her dinlediğinde yeniden âşık olmuş gibi hissettiren caz türündeki bu değerli şarkıyı çalma listenize eklemenizi tavsiye ediyoruz. Kim bilir belki siz bizden önce eklemişsinizdir bile.

0 Yorumlar

Hiçbir yorum bulunamadı